Skip to the main content.
VARFÖR VÄLJA TIMEXTENDER?

Varje dag arbetar vi för att göra det komplexa enkelt, för att automatisera allt som kan automatiseras och för att genomföra vad som är viktigast.

Låt oss visa dig magin
Simple-Animation

TITTA PÅ EN DEMO

 Kunder

Se hur andra bygger upp sina datatillgångar med TimeXtender och lär dig hur du kan följa i deras fotspår.

 Vad är nytt?

New TimeXtender Community Platform

Join Now →

 Kontakta oss

Vi vill gärna ha en djupare diskussion med dig om dina frågor.

 Vilka är vi?

Vårt huvudsyfte är att stärka världen med data, sinne och hjärta.

 Vår kultur

Vi tror att "vi är vad vi ger" och att "människor gör affärer med människor".

 Gå med

Vi är en global, distribuerad arbetsstyrka som är organiserad i självstyrande team.

Meddelande om sekretess

Din integritet är viktig för TimeXtender A/S ("vi", "oss", "vår").

TimeXtender A/S är personuppgiftsansvarig för alla dina personuppgifter som samlas in och behandlas för de ändamål som anges i avsnitt 2 i detta integritetsmeddelande.

Vi säljer inte din information till någon tredje part.

Du bekräftar och godkänner att dina personuppgifter kan behandlas i enlighet med detta integritetsmeddelande. Om du inte tillhandahåller de begärda personuppgifterna kan det hindra oss från att ingå ett avtal med dig och från att fullgöra ett sådant avtal som redan ingåtts.

Vilken information samlar vi in?

När du köper produkter eller tjänster, registrerar dig för att använda en webbplats, inklusive registrera dig för vår partnerportal, onlineutbildning, blogguppdateringar eller webbseminarier, fyller i ett formulär eller kontaktar oss för produkter och tjänster, samlar vi in information som identifierar dig. Detta kan omfatta ditt namn, företagsnamn, e-postadress, arbetstitel och bransch.

Dessutom samlas viss information in automatiskt när du använder våra webbplatser, t.ex. din IP-adress (Internet Protocol), ditt operativsystem, webbläsartyp, adressen till en hänvisande webbplats och din aktivitet på våra webbplatser. Om du besöker webbplatserna från en mobil enhet kan vi också samla in information om vilken typ av mobil enhet du använder, enhetens unika ID och vilken typ av mobil webbläsare du använder. Vi behandlar denna information som personlig information om vi kombinerar den med eller kopplar den till någon av de identifieringsuppgifter som nämns ovan. I annat fall används den endast i aggregatet.

När våra produkter köps samlar vi in information om namngivna användare i enlighet med vår licensiering. Namngivna användare är personer som har licensrättigheter för att använda TimeXtender-programvaran. För namngivna användare kan vi samla in namn, e-postadresser, Excel-användarnamn, Windows-användarnamn och -domän.

När du aktiverar en programvara från TimeXtender kan vi samla in information som identifierar dig i enlighet med vår licensmodell. Denna information jämförs med vår licensinformation för namngivna användare för autentisering. Under aktiveringsprocessen kan information om följande skickas till TimeXtender via en internetanslutning eller via e-post i ett krypterat format: domän- eller datornamn, Windows-ID, Excel-användarnamn, MAC-adress och den version av TimeXtender-programvaran som används på din dator.

Kreditkortsnummer används endast för betalningshantering och sparas inte i något annat syfte. Denna information lämnas vanligtvis via telefon eller e-post. Om du skickar in ett e-postmeddelande raderas e-postmeddelandet omedelbart efter att betalningen har behandlats. För återkommande fakturering kan kunden eventuellt ange de fyra sista siffrorna i kortnumret. Ingen annan kreditkortsinformation sparas. Vi delar inte denna information med någon annan part.

Information till föräldrar om vårt sekretessmeddelande

Vi samlar inte medvetet in information från barn under 13 år och TimeXtenders produkter och tjänster riktar inte information till barn under 13 år. Vi har åtagit oss att skydda barns integritet och vi uppmuntrar föräldrarna att ta en aktiv roll i sitt barns aktiviteter och intressen på nätet.

Hur använder vi informationen?

Vi säljer inte din personliga information till någon i något syfte.

Vi samlar in och använder din personliga information för att driva och förbättra våra webbplatser och tjänster. Dessa användningsområden inkluderar att ge dig effektivare kundservice, göra webbplatserna eller tjänsterna enklare att använda genom att eliminera behovet av att du upprepade gånger behöver ange samma information, utföra forskning och analys i syfte att förbättra våra produkter, tjänster och tekniker.

Vi använder också din information för att hjälpa dig att slutföra en transaktion eller beställning, för att tillhandahålla produkter och tjänster som du har begärt och för att kommunicera med dig. Vi kan komma att skicka vissa obligatoriska meddelanden om tjänster, t.ex. välkomstbrev, påminnelser om fakturering, information om tekniska serviceproblem och säkerhetsmeddelanden. Dessutom kan vi ibland skicka dig produktundersökningar eller reklamutskick för att informera dig om andra produkter eller tjänster som är tillgängliga från oss och våra dotterbolag, och/eller dela dina personuppgifter med våra partners så att de kan skicka dig information om sina produkter och tjänster. Du kan när som helst välja att inte längre ta emot nyhetsbrev eller reklammaterial genom att skicka ett e-postmeddelande till privacy@timextender.com eller genom att följa de steg som beskrivs i respektive nyhetsbrev eller reklammaterial.

Användning av cookies

När du besöker vår webbplats skickar vi ”cookies” till din dator och använder andra tekniker för att förbättra din online-upplevelse. En ”cookie” kan vara antingen permanent (dvs. den finns kvar på din dator tills du raderar den) eller tillfällig (dvs. den finns kvar tills du stänger din webbläsare). En ”cookie” är en liten textfil som hjälper oss att känna igen återkommande besökare, underlätta besökarens fortsatta tillgång till och användning av webbplatsen, spåra användningsbeteende och sammanställa samlade uppgifter som kan leda till förbättringar av webbplatsen. Om du inte vill ha information som samlas in med hjälp av cookies kan du neka eller acceptera cookie-funktionen med hjälp av en enkel procedur som finns tillgänglig i de flesta webbläsare. Om du blockerar cookies kan du däremot gå miste om vissa webbplatsfunktioner. Du kan läsa mer om vår användning av cookies genom att läsa vår cookiepolicy som finns tillgänglig här.

Tredjepartsmottagare av dina personuppgifter

De personuppgifter som vi samlar in enligt avsnitt 1 kan överföras till och behandlas av tjänsteleverantörer som hjälper oss med vår affärsverksamhet, t.ex. hostingleverantörer, leverantörer av IT-stöd och företag som tillhandahåller webbplatsanalyser. De är skyldiga att hålla informationen konfidentiell och får inte använda den i något annat syfte än för att leverera tjänsten till oss i enlighet med våra instruktioner och policyer.

Vi kan också få tillgång till eller utlämna information om dig, inklusive innehållet i din kommunikation, för att: (a) följa lagen eller svara på lagliga förfrågningar eller rättsliga processer, (b) skydda TimeXtenders eller våra kunders rättigheter eller egendom, inklusive verkställandet av våra avtal eller policyer som reglerar din användning av tjänsterna eller (c) agera i god tro att sådan åtkomst eller sådant utlämnande är nödvändigt för att skydda våra anställdas, kunders eller allmänhetens personliga säkerhet. Vi kan också lämna ut personuppgifter som en del av en företagstransaktion, t.ex. en fusion eller försäljning av tillgångar.

Överföring av dina personuppgifter utanför EU/EES

Vissa av de tredje parter som vi kan överföra dina personuppgifter till kan finnas utanför EU/EES.

Om vi överför någon av dina personuppgifter till länder utanför EU/EES som inte tillhandahåller en adekvat skyddsnivå enligt gällande dataskyddslagstiftning kommer vi alltid att se till att lämpliga skyddsåtgärder för att skydda din information tillämpas. I detta avseende kan vi förlita oss på standardiserade dataskyddsklausuler som antagits av Europeiska kommissionen eller Privacy Shield-certifiering (endast relevant för USA). Om du vill ha mer information om de åtgärder som vidtagits för att skydda dina uppgifter kan du kontakta oss via de kontaktuppgifter som anges i avsnitt 10 nedan.

Juridisk grund för att behandla dina personuppgifter

Vi kommer att behandla dina personuppgifter i enlighet med detta integritetsmeddelande eftersom det är nödvändigt:

  • för att fullgöra eller ingå ett avtal med dig, bland annat för att tillhandahålla våra tjänster till dig (jfr. artikel 6.1 b i förordning (EU) 2016/679 från den 27 april 2016),
  • för att uppfylla våra rättsliga skyldigheter, inklusive avsnitt 5 i den danska bokföringslagen (jfr. artikel 6.1 c i förordning (EU) 2016/679 från den 27 april 2016), eller
  • i syfte att främja våra legitima intressen, inklusive när det gäller att förbättra eller utveckla tjänster, inklusive våra webbplatser och applikationer, driva våra webbplatser och applikationer, genomföra marknadsföring online och för att förebygga, upptäcka och utreda bedrägerier eller olaglig verksamhet (artikel 6.1 f i förordning (EU) 2016/679 från den 27 april 2016).

Vi kommer också att behandla dina personuppgifter på grundval av ditt samtycke, till exempel för att kommunicera med dig om specialerbjudanden, kampanjer, evenemang och andra nyheter om våra tjänster eller de tjänster som erbjuds av våra utvalda partner (jfr. artikel 6.1 a i förordning (EU) 2016/679 från den 27 april 2016).

Skydd och lagring av dina personuppgifter

Vi vidtar försiktighetsåtgärder – inklusive administrativa, tekniska och fysiska åtgärder – för att skydda dina personuppgifter mot förlust, stöld och missbruk, som samt mot obehörig åtkomst, utlämnande, ändring och förstörelse.

De personuppgifter som vi samlar in om dig kommer endast att lagras på det sätt som anges nedan:


Syftet med vilket personuppgifterna behandlas


Lagringsperiod

Ingå eller utföra ett avtal med dig.

Tills det fastställs att inget avtal kommer att ingås eller, om ett avtal ingås, under en period på upp till tre år från det att avtalet avslutas, såvida inte en längre lagringstid krävs enligt lag (till exempel för att uppfylla kraven i den danska bokföringslagen).

Hantera din anmälan till seminarier och andra evenemang

 

Upp till sex månader efter det att evenemanget i fråga har avslutats.

Utskick av nyhetsbrev och annat marknadsföringsmaterial.

Tills du återkallar ditt samtycke till marknadsföring eller tills det inte har använts på ett år.

Korrespondens som inte är relaterad till ett avtal som har ingåtts, t.ex. korrespondens som rör produktfrågor.

Tills det inte finns någon anledning att tro att ytterligare korrespondens kommer att behövas med avseende på det ämne som korrespondensen avser.

  

Rätt att få tillgång till och rätta dina personuppgifter

Med förbehåll för vissa villkor som anges i dataskyddslagstiftningen har du följande rättigheter när det gäller dina personuppgifter:

  • Rätten att få bekräftelse på om vi har samlat in personuppgifter om dig eller inte, och om så är fallet, tillgång till ytterligare information om vår behandling,
  • Rätten att få en kopia av de personuppgifter som vi har samlat in om dig och att överföra denna kopia till en annan personuppgiftsansvarig,
  • Rätten att uppdatera eller ändra de personuppgifter som vi har samlat in om dig om de är felaktiga eller ofullständiga,
  • Rätten att radera eller begränsa behandlingen av de personuppgifter som vi har samlat in om dig,
  • Rätten att invända mot behandlingen av de personuppgifter som vi har samlat in om dig, även när det gäller information som behandlas för direkt marknadsföring, och
  • Rätten att återkalla eventuella samtycken som du har gett med avseende på vår behandling av dina personuppgifter.

Om behandlingen har begränsats i enlighet med avsnitt 8 c ska sådana personuppgifter, med undantag för lagring, endast behandlas med den registrerades samtycke eller för att fastställa, utöva eller försvara rättsliga anspråk eller för att skydda en annan fysisk eller juridisk persons rättigheter eller av skäl som rör ett viktigt allmänt intresse för unionen eller en medlemsstat.

Om du vill utöva dina rättigheter ska du kontakta oss med hjälp av kontaktuppgifterna som anges i avsnitt 10 nedan.

Du har rätt att lämna in ett klagomål till den danska dataskyddsstyrelsen ("Datatilsynet").

Ändringar i vårt sekretessmeddelande

Vi kan komma att uppdatera detta sekretessmeddelande från tid till annan genom att publicera en ny version på vår webbplats. Du ska kontrollera den här sidan då och då för att se till att du är nöjd med eventuella ändringar.

Användning av information som vi samlar in nu omfattas av det sekretessmeddelande som gäller vid den tidpunkt då informationen används.

Kontakta oss

Om du har några frågor om detta sekretessmeddelande eller vår behandling av dina personuppgifter kan du kontakta oss på:

TimeXtender A/S

Mariane Thomsens Gade 4B, 3.

8000 Aarhus C

Danmark

Telefon: +45 80820974

E-post: info på timextender punkt com