Skip to the main content.
HVORFOR TIMEXTENDER?

Hver dag jobber vi for å gjøre det komplekse enkelt, for å automatisere alt som kan automatiseres og for å gjøre det som betyr mest.

La oss vise deg magien
Simple-Animation

SE EN DEMO

 Kunder 

Se hvordan andre bygger dataene sine med TimeXtender, og lær hvordan du følger i deres fotspor.

 Hva er nytt?

New TimeXtender Community Platform

Join Now →

 Kontakt oss

Vi vil gjerne ha en dypere samtale med deg om spørsmålene dine.

 Om oss

Vårt hovedformål er å styrke verden med data, hjerte og sinn.

 Vår kultur

Vi tror at «vi er det vi gir» og at «folk gjør forretninger med folk».

 Bli med oss

Vi er en global, distribuert arbeidsstyrke, organisert i selvstyrte team.

Merknad om personvern

Personvernet ditt er viktig for TimeXtender A/S («vi», «oss», «vår»).

TimeXtender A/S er behandlingsansvarlig for alle personopplysningene som samles inn og behandles for de formålene som er angitt i avsnitt 2 i denne personvernerklæringen.

Vi selger ikke informasjonen din til noen tredjepart.

Du erkjenner og godtar at personopplysningene dine kan behandles i samsvar med denne personvernerklæringen. Unnlatelse av å oppgi personopplysninger som er forespurt, kan hindre oss i å inngå en kontrakt med deg samt yte under en slik kontrakt som allerede er inngått.

Hvilken informasjon samler vi inn?

Når du kjøper produkter eller tjenester, registrerer deg for å bruke et nettsted (inkludert registrering for vår partnerportal), opplæring på nett, bloggoppdateringer eller webinarer, fyller ut et skjema eller kontakter oss for produkter og tjenester, samler vi inn informasjon som identifiserer deg. Dette kan inkludere navn, firmanavn, e-postadresse, stillingstittel og bransje.

I tillegg samles også noe informasjon automatisk inn når du bruker nettstedene våre, for eksempel IP-adresse, operativsystem, nettlesertype, adresse til eventuelt henvisende nettsted og aktiviteten din på nettstedene våre. Hvis du besøker nettstedene fra en mobilenhet, kan vi også samle inn informasjon om typen mobilenhet du bruker, enhetens unike ID samt mobilnettlesere du bruker. Vi behandler denne informasjonen som personlig informasjon hvis vi kombinerer den med eller kobler den til noen av de identifiserende opplysningene nevnt ovenfor. Ellers brukes den kun i aggregert format.

Når produktene våre blir kjøpt, samler vi inn informasjon om navngitte brukere i samsvar med vår lisensiering. Navngitte brukere er personer som har lisensrettigheter til å bruke et TimeXtender-programvareprodukt. For navngitte brukere kan vi samle inn navn, e-postadresser, Excel-brukernavn og Windows-brukernavn og -domene.

Når du aktiverer et programvareprodukt fra TimeXtender, kan vi samle inn informasjon som identifiserer deg i samsvar med vår lisensmodell. Denne informasjonen sammenlignes med vår lisensinformasjon for navngitte brukere for autentisering. Under aktiveringsprosessen kan informasjon om følgende sendes til TimeXtender via en internettforbindelse eller via e-post i et kryptert format: domene- eller datamaskinnavn, Windows-ID, Excel-brukernavn, MAC-adresse og versjonen av TimeXtender-programvaren som er i bruk på datamaskinen din.

Kredittkortnumre brukes kun til betalingsbehandling og oppbevares ikke til andre formål. Denne informasjonen sendes vanligvis via telefon eller e-post. Ved innsending på e-post slettes e-posten umiddelbart etter at betalingen er behandlet. For gjentatte faktureringer kan de fire siste sifrene i et kortnummer eventuelt oppgis av en kunde. Ingen annen kredittkortinformasjon oppbevares. Vi deler ikke denne informasjonen med andre parter.

Merknad til foreldre om personvernerklæringen vår

Vi samler ikke bevisst inn informasjon fra barn under 13 år, og TimeXtenders produkter og tjenester retter ikke informasjon mot barn under 13 år. Vi er forpliktet til å beskytte barns personvernbehov, og vi oppfordrer foreldre til å ta en aktiv rolle i barnets aktiviteter og interesser på nettet.

Hvordan bruker vi informasjonen?

Vi selger ikke personopplysningene dine til noen for noe formål.

Vi samler inn og bruker dine personopplysninger til å drifte og forbedre våre nettsteder og tjenester. Disse bruksområdene inkluderer å gi deg mer effektiv kundeservice, gjøre områdene eller tjenestene enklere å bruke ved å eliminere behovet for at du gjentatte ganger skriver inn den samme informasjonen, utføre forskning og analyse med sikte på å forbedre våre produkter, tjenester og teknologier.

Vi bruker også informasjonen din til å hjelpe deg med å fullføre en transaksjon eller bestilling, for å levere produkter og tjenester forespurt av deg, og for å kommunisere med deg. Vi kan sende visse obligatoriske tjenestemeldinger, for eksempel velkomstbrev, fakturapåminnelser, informasjon om tekniske tjenesteproblemer og sikkerhetskunngjøringer. I tillegg kan vi også av og til sende deg produktundersøkelser eller markedsføringinnhold for å informere deg om andre produkter eller tjenester som er tilgjengelige fra oss og våre tilknyttede selskaper, og/eller dele dine personopplysninger med våre partnere, slik at de kan sende deg informasjon om deres produkter og tjenester. Du kan når som helst velge bort å motta nyhetsbrev eller markedsførings-e-poster ved å sende en e-post til privacy@timextender.com eller ved å følge trinnene som er beskrevet i det respektive nyhetsbrevet eller markedsførings-e-posten.

Bruk av informasjonskapsler

Når du besøker nettstedet vårt, sender vi «informasjonskapsler» til datamaskinen din og bruker annen teknologi for å forbedre nettopplevelsen din. En «informasjonskapsel» kan enten være permanent (dvs. den forblir på datamaskinen din til du sletter den) eller midlertidig (dvs. den varer bare til du lukker nettleseren). En «informasjonskapsel» er en liten tekstfil som hjelper oss med å gjenkjenne gjentatte besøkende, lette den besøkendes løpende tilgang til og bruk av nettstedet samt spore bruksatferd og kompilere aggregerte data som kan optimalisere nettstedet. Hvis du ikke vil at informasjon skal samles inn gjennom bruk av informasjonskapsler, kan du nekte eller godta informasjonskapselfunksjonen ved hjelp av en enkel prosedyre som er tilgjengelig i de fleste nettlesere. Hvis du blokkerer informasjonskapsler, kan du imidlertid miste noe av nettsidens funksjonalitet. Du kan lese mer om vår bruk av informasjonskapsler ved å lese våre retningslinjer for informasjonskapsler som er tilgjengelige her.

Tredjepartsmottakere av personopplysningene dine

Personopplysningene vi samler inn som spesifisert i avsnitt 1, kan overføres til og behandles av tjenesteleverandører som bistår med våre forretningsaktiviteter som hostingleverandører, leverandører av IT-støtte og selskaper som leverer nettstedsanalyse. De er pålagt å opprettholde konfidensialiteten til informasjonen og har ikke lov til å bruke den til noe annet formål enn for å levere tjenesten til oss i samsvar med våre instruksjoner og retningslinjer.

Vi kan også få tilgang til eller utlevere informasjon om deg, inkludert innholdet i kommunikasjonen din, for å: (a) overholde loven eller svare på lovlige forespørsler eller juridiske prosesser, (b) beskytte rettighetene eller eiendommen til TimeXtender eller våre kunder, inkludert håndhevelse av våre avtaler eller retningslinjer som regulerer din bruk av tjenestene, eller (c) handle i god tro om at slik tilgang eller avsløring er nødvendig for å beskytte den personlige sikkerheten til våre ansatte, kunder eller publikum. Vi kan også avsløre personopplysninger som en del av en bedriftstransaksjon som en fusjon eller salg av eiendeler.

Overføring av personopplysningene dine utenfor EU/EØS

Noen av tredjepartene som vi kan overføre personopplysningene dine til, kan være utenfor EU/EØS.

Hvis vi overfører noen av dine personopplysninger til land utenfor EU/EØS som ikke gir et tilstrekkelig beskyttelsesnivå i henhold til gjeldende personvernlovgivning, vil vi alltid sørge for at passende sikkerhetstiltak for å beskytte informasjonen din er på plass. I denne forbindelse kan vi stole på standard databeskyttelsesklausuler vedtatt av EU-kommisjonen eller Privacy Shield-sertifisering (bare relevant for USA). Hvis du ønsker mer informasjon om tiltakene som er på plass for å beskytte dataene dine, kan du kontakte oss ved å bruke kontaktinformasjonen som er angitt i avsnitt 10 nedenfor.

Rettslig grunnlag for behandlingen av personopplysningene dine

Vi vil behandle personopplysningene dine i samsvar med denne personvernerklæringen fordi det er nødvendig:

  • for å utføre eller inngå en kontrakt med deg, inkludert for å gi deg våre tjenester (jf. artikkel 6 nr. 1 bokstav b i forordning (EU) 2016/679 av 27. april 2016,
  • for å overholde våre rettslige forpliktelser, herunder § 5 i den danske bokføringsloven (jf. artikkel 6 nr. 1 bokstav c i forordning (EU) 2016/679 av 27. april 2016), eller
  • med det formål å fremme våre legitime interesser, inkludert med hensyn til å forbedre eller utvikle tjenester, inkludert nettsidene og applikasjonene våre, drifte nettsidene og applikasjonene våre, utføre markedsføring på nett samt for å forhindre, oppdage og undersøke svindel eller ulovlig aktivitet (artikkel 6 nr. 1 bokstav f i forordning (EU) 2016/679 av 27. april 2016).

Vi vil også behandle personopplysningene dine på grunnlag av eventuelle samtykker du har gitt, for eksempel for å kommunisere med deg om spesialtilbud, kampanjer, arrangementer og andre nyheter om tjenestene våre eller de som tilbys av våre utvalgte partnere (jf. artikkel 6 nr. 1 bokstav a i forordning (EU) 2016/679 av 27. april 2016).

Beskyttelse og lagring av personopplysningene dine

Vi tar forholdsregler – inkludert administrative, tekniske og fysiske tiltak – for å beskytte personopplysningene dine mot tap, tyveri og misbruk, samt mot uautorisert tilgang, avsløring, endring og ødeleggelse.

Personopplysningene vi samler inn om deg vil kun bli lagret som angitt nedenfor:


Formålet som personopplysningene behandles for


Oppbevaringsperiode

Inngå eller utføre en kontrakt med deg.

Inntil det er bestemt at ingen kontrakt vil bli inngått, eller hvis en kontrakt inngås for en periode på inntil 3 år fra oppsigelsen av kontrakten, med mindre en lengre oppbevaringsperiode er påkrevd ved lov (for eksempel for å overholde krav i den danske bokføringsloven).

Administrere registreringen for seminarer og andre arrangementer.

 

Inntil seks måneder etter at det aktuelle arrangementet er avsluttet.

Sende nyhetsbrev og annet markedsføringsmateriell.

Inntil markedsføringssamtykket ditt trekkes tilbake av deg eller ikke har vært brukt på 1 år.

Korrespondanse som ikke er relatert til en kontrakt som er inngått, for eksempel korrespondanse knyttet til produktforespørsler.

Inntil det ikke er grunn til å tro at ytterligere korrespondanse vil være nødvendig med hensyn til gjenstanden som korrespondansen gjelder.

  

Rett til å få tilgang til og korrigere personopplysningene dine

Med forbehold om visse vilkår som er angitt i databeskyttelseslovgivningen, har du følgende rettigheter med hensyn til personopplysningene dine:

  • retten til å få bekreftelse på om vi har samlet inn personopplysninger om deg eller ikke, og hvis dette er tilfelle, tilgang til ytterligere informasjon om vår behandling
  • retten til å få en kopi av personopplysningene vi har samlet inn om deg og å overføre nevnte kopi til en annen behandlingsansvarlig
  • retten til å oppdatere eller endre personopplysningene vi har samlet om deg hvis de er unøyaktige eller ufullstendige
  • retten til å slette eller begrense behandlingen av personopplysningene vi har samlet inn om deg
  • retten til å protestere mot behandlingen av personopplysningene vi har samlet inn om deg, inkludert når det gjelder informasjon som behandles for direkte markedsføringsformål, og
  • retten til å trekke tilbake eventuelle samtykker du har gitt i forbindelse med vår behandling av dine personopplysninger.

Når behandlingen har vært begrenset i henhold til punkt 8 c, skal slike personopplysninger, med unntak av lagring, bare behandles med den registrertes samtykke eller for etablering, utøvelse eller forsvar av juridiske krav, eller for beskyttelse av rettighetene til en annen fysisk eller juridisk person eller av hensyn til fagforeningens eller medlemsstatens viktige offentlige interesse.

Hvis du ønsker å utøve dine rettigheter, tar du kontakt med oss ved hjelp av kontaktinformasjonen som er angitt i avsnitt 10 nedenfor.

Du har rett til å sende inn en klage til Datatilsynet («Datatilsynet»).

Endringer i vår personvernerklæring

Vi kan oppdatere denne personvernerklæringen fra tid til annen ved å legge ut en ny versjon på nettstedet vårt. Du bør sjekke denne siden av og til for å kontrollere at du er fornøyd med eventuelle endringer.

Bruk av informasjon vi samler inn nå er underlagt personvernerklæringen som gjelder på tidspunktet denne informasjonen brukes.

Slik kontakter du oss

Hvis du har spørsmål om denne personvernerklæringen eller vår behandling av dine personopplysninger, kan du kontakte oss på:

TimeXtender A/S

Mariane Thomsens Gade 4B, 3.

8000 Århus C

Danmark

Telefon: +45 80820974

E-post: info at timextender dot com