Skip to the main content.
MIKSI TIMEXTENDER?

Teemme joka päivä töitä tehdäksemme monimutkaisesta yksinkertaista, automatisoidaksemme kaiken mahdollisen ja toteuttaaksemme sen, mikä on tärkeintä.

Tule ja tutustu
Simple-Animation

Katso demo

 Asiakkaat

Katso, miten muut ovat rakentaneet tietovarantojaan TimeXtenderin avulla, ja opi seuraamaan heidän jalanjälkiään.

 Mitä uutta?

New TimeXtender Community Platform

Join Now →

 Ota yhteyttä

Haluaisimme käydä syvällisempää keskustelua kanssasi kysymyksistäsi.

 Keitä me olemme

Päätarkoituksemme on antaa maailmalle voimaa tiedon, mielen ja sydämen avulla.

 Kulttuurimme

Uskomme, että "olemme sitä, mitä annamme" ja että "ihmiset asioivat ihmisten kanssa".

 Liity meihin

Maailmanlaajuinen, hajautettu henkilöstömme on organisoitu itsenäisiin tiimeihin.

Tietosuojailmoitus

Tietosuojasi on tärkeää TimeXtender A/S:lle (siitä käytetään tässä asiakirjassa sanaa me ja sen omistus- sekä taivutusmuotoja).

TimeXtender A/S on rekisterinpitäjä kaikkien niiden henkilötietojesi osalta, jotka on kerätty ja joita on käsitelty tämän tietosuojailmoituksen kohdassa 2 esitettyjä tarkoituksia varten.

Emme myy tietojasi millekään ulkopuoliselle taholle.

Ymmärrät ja hyväksyt sen, että henkilötietojasi voidaan käsitellä tämän tietosuojailmoituksen mukaisesti. Pyydettyjen henkilötietojen antamatta jättäminen voi estää meitä solmimasta sopimusta kanssasi tai täyttämästä jo tehdyn sopimuksen velvoitteita.

Mitä tietoja keräämme?

Kun ostat tuotteita tai palveluita, rekisteröidyt käyttäjäksi verkkosivustossa, mukaan lukien rekisteröityminen kumppaniportaaliimme, ilmoittaudut verkkokoulutukseen, tilaat blogipäivityksiä, ilmoittaudut verkkoseminaareihin, täytät lomakkeen tai otat meihin yhteyttä tuotteita ja palveluita koskevissa asioissa, keräämme tietoja, joiden perusteella sinut voidaan tunnistaa. Nämä tiedot voivat sisältää nimesi, yrityksesi nimen, sähköpostiosoitteen, tehtävänimikkeen ja toimialan.

Lisäksi joitakin tietoja kerätään automaattisesti, kun käytät sivustojamme. Tällaisia tietoja ovat esimerkiksi IP-osoite, käyttöjärjestelmäsi, selaimen tyyppi, edellisen käytetyn verkkosivuston osoite ja toimintasi sivustoissamme. Jos käytät sivustoja mobiililaitteella, saatamme myös kerätä käyttämäsi mobiililaitetyypin, laitteesi yksilöllisen tunnuksen ja käyttämäsi mobiiliselaimen. Käsittelemme näitä tietoja henkilötietoina, jos yhdistämme ne edellä mainittuihin tunnistamisen mahdollistaviin tietoihin tai linkitämme niihin. Muutoin niitä käytetään vain koostettuina.

Kun tuotteitamme ostetaan, keräämme tietoja nimetyistä käyttäjistä käyttöoikeuksiemme mukaisesti. Nimetyt käyttäjät ovat henkilöitä, joilla on käyttöoikeus TimeXtender-ohjelmistotuotteen käyttöön. Nimettyjen käyttäjien nimet, sähköpostiosoitteet, Excel-käyttäjänimi sekä Windows-käyttäjänimi ja -verkkotunnus voidaan kerätä.

Kun aktivoit TimeXtenderin ohjelmistotuotteen, saatamme kerätä tietoja, joista sinut voidaan tunnistaa käyttöoikeusmallimme mukaisesti. Näitä tietoja verrataan nimettyjen käyttäjien käyttöoikeustietoihimme todennusta varten. Aktivointiprosessin aikana TimeXtenderille voidaan lähettää Internet-yhteyden kautta tai sähköpostitse salatussa muodossa seuraavia tietoja: toimialueen tai tietokoneen nimi, Windows-käyttäjätunnus, Excel-käyttäjänimi, MAC-osoite ja tietokoneessa käytössä oleva TimeXtender-ohjelmistoversio.

Luottokorttinumeroita käytetään vain maksujen käsittelyyn. Niitä ei säilytetä mihinkään muuhun tarkoitukseen. Nämä tiedot toimitetaan yleensä puhelimitse tai sähköpostitse. Sähköpostitse lähetettäessä ne sisältävä sähköposti poistetaan heti maksun käsittelyn jälkeen. Asiakas voi halutessaan antaa kortin neljä viimeistä numeroa toistuvia laskutuksia varten. Muita luottokorttitietoja ei säilytetä. Emme jaa näitä tietoja muiden osapuolten kanssa.

Huomautus vanhemmille tietosuojailmoituksestamme

Emme tietoisesti kerää tietoja alle 13-vuotiailta lapsilta. TimeXtenderin tuotteet ja palvelut eivät kohdista tietoja alle 13-vuotiaille lapsille. Olemme sitoutuneet takaamaan lasten tietosuojan. Kannustamme vanhempia ottamaan aktiivisen roolin lastensa verkkokäytössä.

Miten käytämme tietoja?

Emme myy henkilötietojasi kenellekään mihinkään tarkoitukseen.

Keräämme ja käytämme henkilötietojasi sivustojemme ja palveluidemme ylläpitämiseen sekä parantamiseen. Tällaisia käyttötarkoituksia ovat muun muassa tehokkaamman asiakaspalvelun tarjoaminen, sivustojen tai palveluiden käytön helpottaminen siten, että samoja tietoja ei tarvitse antaa toistuvasti. sekä sellaisten tutkimusten ja analyysien tekeminen, joiden tarkoituksena on parantaa tuotteitamme, palveluitamme sekä tekniikoitamme.

Käytämme tietojasi myös auttaaksemme sinua suorittamaan tapahtuman tai tilauksen, tarjotaksemme pyytämiäsi tuotteita ja palveluita sekä viestiäksemme kanssasi. Saatamme lähettää tiettyjä pakollisia palveluviestejä, kuten tervetulokirjeitä, laskutusmuistutuksia, tietoja teknisistä palveluongelmista ja turvallisuusilmoituksia. Lisäksi saatamme toisinaan lähettää sinulle tuotekyselyitä tai mainospostia, jotta voimme kertoa sinulle muista tuotteista tai palveluista, joita meiltä ja tytäryhtiöiltämme on saatavilla, ja/tai jakaa henkilötietojasi yhteistyökumppaneillemme, jotta he voivat lähettää sinulle tietoa tuotteistaan ja palveluistaan. Voit milloin tahansa kieltäytyä vastaanottamasta uutiskirjeitä tai mainossähköpostia lähettämällä sähköpostia osoitteeseen privacy@timextender.com tai toimimalla tietyssä uutiskirjeessä tai mainossähköpostissa annettujen kieltäytymisohjeiden mukaisesti.

Evästeiden käyttö

Kun käyt verkkosivustossamme, lähetämme tietokoneeseesi evästeitä. Lisäksi käytämme muita tekniikoita parantaaksemme verkkokäyttöäsi. Eväste voi olla joko pysyvä (eli se pysyy tietokoneellasi, kunnes poistat sen) tai väliaikainen (eli se säilyy vain siihen asti, kunnes suljet selaimesi). Eväste on pieni tekstitiedosto, joka auttaa meitä tunnistamaan toistuvat kävijät, ja helpottaa kävijän jatkuvaa sivuston käyttöä. Lisäksi sen avulla voimme seurata käyttötottumuksiasi ja koota koostetietoja, jotka voivat johtaa verkkosivuston parannuksiin. Jos et halua, että evästeiden avulla kerätään tietoja, sinulla on mahdollisuus joko kieltää tai hyväksyä evästeiden käyttö. Useimmissa selaimissa tämä onnistuu melko helposti. Jos estät evästeet, kaikki verkkosivuston ominaisuudet ja toiminnot eivät kuitenkaan ehkä ole käytettävissäsi. Voit lukea lisää evästeiden käytöstä lukemalla evästekäytäntömme tästä.

Henkilötietojesi ulkopuoliset vastaanottajat

Kohdassa 1 määritellyllä tavalla keräämämme henkilötiedot voidaan siirtää liiketoimintaamme avustaville palveluntarjoajille, jotka voivat käsitellä niitä. Tällaisia palveluntarjoajia ovat esimerkiksi isännöintipalveluntarjoajat, IT-tukipalveluntarjoajat ja verkkosivustoanalytiikkaa tarjoavat yritykset. Heidän on säilytettävä tietojen luottamuksellisuus. Lisäksi heitä kielletään käyttämästä niitä mihinkään muuhun tarkoitukseen kuin palvelun toimittamiseen meille ohjeidemme ja käytäntöjemme mukaisesti.

Voimme myös käyttää tai luovuttaa sinua koskevia tietoja, mukaan lukien viestintäsi sisältö, jotta voimme (a) noudattaa lakia tai vastata laillisiin pyyntöihin tai oikeusprosesseihin, (b) jotta voimme suojata TimeXtenderin tai asiakkaidemme oikeuksia tai omaisuutta, mukaan lukien palveluiden käyttöäsi koskevien sopimustemme tai käytäntöjemme täytäntöönpano, tai (c) jos teemme sen vilpittömässä mielessä uskoen, että tällainen käyttö tai luovutus on välttämätöntä työntekijöidemme, asiakkaidemme tai yleisön henkilökohtaisen turvallisuuden takaamiseksi. Saatamme myös luovuttaa henkilötietoja osana yrityskauppaa (esimerkiksi fuusio tai liiketoimintayksiköiden myynti).

Henkilötietojesi siirto EU:n tai ETA:n ulkopuolelle

Jotkin ulkopuoliset tahot, joille saatamme siirtää henkilötietojasi, saattavat sijaita EU:n tai ETA:n ulkopuolella.

Jos siirrämme henkilötietojasi EU:n tai ETA:n ulkopuolisiin maihin, jotka eivät tarjoa soveltuvan tietosuojalainsäädännön mukaista riittävää suojaa, varmistamme aina, että käytössä ovat asianmukaiset suojatoimet tietojesi suojaamiseksi. Tässä yhteydessä voimme tukeutua Euroopan komission hyväksymiin vakiomuotoisiin tietosuojalausekkeisiin tai Privacy Shield -sertifiointiin (koskee vain Yhdysvaltoja). Jos haluat lisätietoja tietojen suojaamiseksi toteutetuista toimenpiteistä, ota meihin yhteyttä jäljempänä kohdassa 10 ilmoitettujen yhteystietojen avulla.

Oikeusperusta henkilötietojesi käsittelylle

Käsittelemme henkilötietojasi tämän tietosuojailmoituksen mukaisesti, koska se on välttämätöntä

  • sopimuksen täyttämiseksi tai solmimiseksi kanssasi, mukaan lukien palveluidemme tarjoaminen sinulle (vrt. artikla 6(1)(b) asetuksessa (EU) 2016/679, 27.4.2016)
  • lakisääteisten velvoitteidemme noudattamiseksi, mukaan lukien Tanskan kirjanpitolain 5 pykälä (vrt. artikla 6(1)(c) asetuksessa (EU) 2016/679, 27.4.2016)
  • oikeutettujen etujemme edistämiseksi, mukaan lukien palveluiden parantaminen tai kehittäminen, mukaan lukien verkkosivustomme ja sovelluksemme sekä niiden käyttö, verkkomarkkinointi ja petosten tai laittoman toiminnan estäminen, havaitseminen ja tutkiminen (artikla 6(1)(f) asetuksessa (EU) 2016/679, 27.4.2016).

Käsittelemme henkilötietojasi myös antamiesi suostumusten perusteella esimerkiksi viestiäksemme sinulle erikoistarjouksista, kampanjoista, tapahtumista ja muista uutisista, jotka koskevat palveluitamme tai valittujen kumppaneidemme tarjoamia palveluja (vrt. artikla 6(1)(a) asetuksessa (EU) 2016/679, 27.4.2016)

Henkilötietojesi suojaus ja säilytys

Olemme ryhtyneet varotoimiin – mukaan lukien hallinnolliset, tekniset ja fyysiset toimenpiteet – suojataksemme henkilötietosi katoamiselta, varkaudelta ja väärinkäytöltä sekä luvattomalta käytöltä, paljastumiselta, muuttamiselta ja tuhoamiselta.

Sinusta keräämiämme henkilötietoja säilytetään vain alla esitetyllä tavalla:


Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus


Säilytysaika

Sopimuksen tekeminen tai täyttäminen kanssasi

Kunnes todetaan, että sopimusta ei tehdä, tai jos sopimus tehdään, enintään kolmen vuoden ajan sopimuksen päättymisestä, ellei laki edellytä pidempää säilytysaikaa (esimerkiksi Tanskan kirjanpitolain vaatimusten täyttämiseksi).

Seminaareihin ja muihin tapahtumiin ilmoittautumisen hallinta

 

Tietoja säilytetään enintään kuuden kuukauden ajan kyseisen tapahtuman päättymisestä.

Uutiskirjeiden ja muun markkinointimateriaalin lähettäminen

Tietoja säilytetään, kunnes peruutat markkinointisuostumuksesi tai tietoja ei ole käytetty yhteen vuoteen.

Viestintä, joka ei liity tehtyyn sopimukseen, kuten tuotekyselyihin liittyvä viestintä

Tietoja säilytetään, kunnes ei ole syytä uskoa, että viestinnän kohteena olevasta asiasta tarvitaan lisää viestintää.

  

Oikeus tarkistaa omat henkilötiedot ja korjata niitä

Tiettyjen tietosuojalainsäädännössä säädettyjen ehtojen mukaisesti sinulla on seuraavat oikeudet henkilötietojesi suhteen:

  • Sinulla on oikeus saada vahvistus siitä, olemmeko keränneet henkilötietojasi, ja jos näin on, oikeus saada lisätietoja käsittelystämme.
  • Sinulla on oikeus saada kopio sinusta keräämistämme henkilötiedoista ja oikeus toimittaa kyseinen kopio toiselle rekisterinpitäjälle.
  • Sinulla on oikeus päivittää tai muuttaa sinusta keräämiämme henkilötietoja, jos ne ovat virheellisiä tai puutteellisia.
  • Sinulla on oikeus poistaa sinusta keräämämme henkilötiedot tai rajoittaa niiden käsittelyä.
  • Sinulla on oikeus vastustaa sinusta keräämiemme henkilötietojen käsittelyä, mukaan lukien suoramarkkinointitarkoituksiin käsiteltävät tiedot.
  • Sinulla on oikeus peruuttaa kaikki suostumuksesi, jotka olet antanut henkilötietojesi käsittelystä.

Jos käsittelyä on rajoitettu kohdan 8 c nojalla, tällaisia henkilötietoja saa käsitellä, lukuun ottamatta säilyttämistä, ainoastaan rekisteröidyn suostumuksella tai oikeudellisten vaateiden laatimiseksi, esittämiseksi tai puolustamiseksi tai toisen luonnollisen henkilön tai oikeushenkilön oikeuksien suojaamiseksi tai unionin tai jäsenvaltion tärkeän yleisen edun vuoksi.

Jos haluat käyttää oikeuksiasi, ota meihin yhteyttä jäljempänä kohdassa 10 mainittujen yhteystietojen avulla.

Sinulla on oikeus tehdä valitus Tanskan tietosuojavirastolle (sen tanskankielinen nimi on Datatilsynet).

Muutokset tietosuojailmoitukseemme

Voimme päivittää tätä tietosuojailmoitusta ajoittain julkaisemalla uuden version verkkosivustollamme. Sinun tulee tarkistaa tämä sivu ajoittain varmistaaksesi, että suostut mahdollisiin muutoksiin.

Nyt keräämiemme tietojen käyttöön sovelletaan tietojen käyttöhetkellä voimassa olevaa tietosuojailmoitusta.

Yhteydenotto-ohjeet

Jos sinulla on kysyttävää tästä tietosuojailmoituksesta tai henkilötietojesi käsittelystä, ota meihin yhteyttä seuraavien yhteystietojen avulla:

TimeXtender A/S

Mariane Thomsens Gade 4B, 3.

8000 Aarhus C

Tanska

Puhelin: +45 80820974

Sähköposti: info ät timextender piste com